Latest Movie :
Home » » Híradósok - 1. évad (The Newsroom)

Híradósok - 1. évad (The Newsroom)

{[['']]}

Híradósok - 1. évad (The Newsroom)

SZINKRONOS!

Rapidplayer
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10
Filebox
01, 02, 03
Videobam
01, 02, 03
Modovideo
01, 02, 03

"Ó, töretlen idealizmus, mennyire hiányoztál! Természetesen Aaron Sorkin (Az elnök emberei) hozza el nekünk, méghozzá az HBO asszisztálásával, mivel a The Newsroom a témája és politikai beállítottsága miatt nem férne el országos adón már. Valószínűleg egy The West Wing sem kapna manapság zöld utat, méghozzá pont azért, amit ez a sorozat is említ: mindet áthat a politika, így a nem középút egy országos tévének már nem fér bele. Szerencsére az HBO-t ez nem zavarja.

Miről van itt szó? Rengeteg kritika megfogalmazásáról, ami abban gyökerezik, hogy Amerika már nem a világelső. Régen lehet az volt, de manapság már biztosan nem illik rá jelző. Itt rögtön le is vannak oltva az olyan baromságokat szajkózók, hogy “szabadság”, hiszen rengeteg ország bír ezzel a tulajdonsággal.

Ezen kívül még arról szól, hogy manapság nincs igazán újságírás. Ennek több oka van Sorkin szerint. Az egyik, hogy az emberek kiválasztják a híreket amiket hallani akarnak. Értsük ezt úgy, hogy Fox News-t, vagy HírTV-t néznek, és ehhez hasonló dolgok. A másik oldalról pedig az újságírók sem kapálóznak nagyon, mindenki igyekszik a legtöbb nézőt jelentő középúton maradni. A főszereplő is ilyen, a tévénézés Lenója egészen addig, amíg el nem szédül."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :

Megjegyzés küldése

.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. online filmek és letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger