Latest Movie :
Home » , , » Doktor D - 1. évad (Necessary Roughness)

Doktor D - 1. évad (Necessary Roughness)

{[['']]}

Necessary Roughness - 1. évad (Necessary Roughness)

FELIRATOS!


Putlocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07
Indavideo: 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10
(jelszó: onlinewebfilmek)
Rapidplayer
01, 02, 03, 04, 05
Divxstage
01020304, 05

"A nagy kérdés a USA legújabb premierje előtt az volt, hogy képes-e Callie Thorne elvinni a hátán egy sorozatot? A Wire-ban és a Prison Break-ben zsarufeleség volt, a Rescue Me-ben tűzoltófeleség, de mostanában beugrott a Burn Notice-ba, a Californication-be és a White Collar-ba is. A USA tehát letesztelte őt, s a válaszuk a fenti kérdésre tehát “igen” volt. Oké, ez mind szép és jó, örülünk, mert újabb 40-en felüli nő kap abszolút főszerepet, de mi a fenéről fog szólni ez a sorozat?

Hősnőnk terapeuta, ezt kell írni/mondani, ha nem emlékszik az ember, hogy pszichológus vagy pszichiáter – pedig van különbség a kettő között. Szóval adva van Dr. Dani Santino két gyerekkel, egy frissen kidobott férjjel, sok adóssággal, meg egy frissen, maga-sem-tudja-hogyan-szerzett új pasival. Melója egyik része hipnoterápia, vagy mi, a pasija pedig egy amerikai focicsapatnál dolgozik, ahol az egyik elkapócsillag, TK, elég bénán teljesít mostanság. Már mindent megpróbáltak vele, s ha már képbe került Dani, ő lett az utolsó reménysugár. Kap 2 hetet arra, hogy rendbe hozza a focistát.

Nem azért van a sorozat rendben, mert elég kiszámítható a sztori. Vagyis annyira nem kiszámítható, ugyanis TK állandó szereplő, szóval nem mondhatjuk, hogy rendbe jönne. Nem, egyszerűen azért, mert jól össze volt rakva."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :

Megjegyzés küldése

.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. online filmek és letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger