Latest Movie :
Home » , » Amerikai Horror Story - 1. évad (American Horror Story)

Amerikai Horror Story - 1. évad (American Horror Story)

{[['']]}

American Horror Story - 1. évad (American Horror Story)

SZINKRONOS!

Vidto
01
Played
01
Flashx
01
Movreel
01
Putlocker
01
Videoslasher
01

FELIRATOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12

Uploadc
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12

"Á, welcome mindfuck, hiányoztál. Üdvözlet Ryan Murphy és Brad Falchuk elméjében. Az, hogy mi várható az AHS-ben, a főcím és az első 5 (remek) perc mondhatnám, hogy előrevetíti, de mindez csak egy szelete, egy elég kis szelete. Két dolog biztos. Egy. Hasonló sorozat jelenleg nincs az amerikai kínálatban. Kettő. A sorozat főszereplője egy kifejezetten szimpatikus ház, ahova apu, anyu és tinilány beköltözik, s az életük már sosem lesz a régi. Sőt, még az sem biztos, hogy “megmarad az életük”.

Néztem az American Horror Story-t, néztem, és egyszerűen nem hittem el, hogy ezt anno valaki pontosan ilyennek álmodta meg. Az egész ugyanis olyan, mintha összehánytak volna egy csomó ötletszilánkot, abból leforgattak valamit, majd jól becrackkelték a vágót, hogy tegyen össze valamit az anyagból. Össze is tett, a végeredmény lenyűgöző, mind vizuálisan, mind a “történetet” tekintve, szóval le a kalappal, de ettől még az jár a fejemben, hogy mennyire átgondolt és mennyire random a pilot. És az is, hogy milyen lehet ezek után a folytatás.

A sztorit ezért nem is nagyon tudom elemezgetni tovább, a család kicsit szét van esve, anyu vetélés után, apu megcsalás után, a tinilány meg cseppet deviáns (maga a karakter Alexis óta a legjobb ifjonc, Taissa Farmiga-ról meg nem hittem volna, hogy kvázi kezdő színész) – és a rendszerezett szétesettség jellemzi a pilotot is, melyben feltűnik idióta és rémisztő szomszéd, Down-szindrómás halálmadár, tömeggyilkos hajlamú tinédzser, vöröshajú, fogszabályzós ikrek, drogra éhes menő csaj, szadomazo bőrember, égett arcú gyerekgyilkos és a tévé egyik legbetegebb cselédje is. Brr."

(sorozatjunkie.hu)
Share this article :

Megjegyzés küldése

.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. online filmek és letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger