Latest Movie :
Home » , » How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) - 1. évad (How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life))

How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) - 1. évad (How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life))

{[['']]}

How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) - 1. évad (How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life))

FELIRATOS!

Indavideo
01
Vidto
01
Youwatch
01
Uploadc
01
Movreel
01
Flashx
01
Putlocker
01
Played
01

Folyamatosan frissül...

"Sarah Chalke nem igazán találta a helyét a Scrubs után, ilyen romantikus sitcomban tűnt fel, mint a Mad Love, vagy épp a Cougar Townban kapott szintén szerelmes szerepet. Majd most bizonyít, bár ismét egy midseason sorozatba került.

Úgy tűnik, hogy ezúttal nem teljesen romantikus sitcomról van szó. A pilot ugyanis azzal kezdődik, hogy a főszereplő a válása után kislányával hazaköltözik a szüleihez. A fő konfliktus innen érkezett, mivel érzése szerint őt nem túl jól nevelték a szabados erkölcsű öregek, így elsőre észre sem veszi, hogy a “mindent másképp csinálok, mint a szüleim”-hozzáállás nem a legjobb amit tehetne. Ezenkívül még a volt férj is feltűnik, meg nyilván randizgatni is fog idegenekkel, de egyelőre tényleg nem ez a hangsúlyos szál.

Nem alánevetős sorozatról van szó, szóval teljesen filmes komédia érzés, amit sugallhat, és azt kell mondanom, hogy ez át is jön néhol a sok rutinos sitcom szereplő segítségével. Nem sok egyéniség szorult a forgatókönyvbe, láttunk már hasonló, de jobb dinamikával rendelkező családi helyzetet, viszont még így is bőven belefér a szerethető kategóriába kerül.

Ami biztos, hogy Sarah Chalke nagyon a Scrubs-os figuráját hozza. Neurotikus, kicsit őrült nő, több felelősséggel, mint amit megszoktunk. Nem tudja feledtetni a régi szerepét, ami nem a legjobb hír. Mellé a rutinos Brad Garrett hozza, amit a Til Death-ben csinált. Az egyedüli, aki nem 100% egy régi alakítását hozza, az Elizabeth Perkins a Weeds-ből.

Igazából az egész How To Live With Your Parents-et áthatja valami rutin. Lehet, hogy pont ezzel kaptak el: a megszokott, de egy picit mégis más hangulattal. Van benne pár meggyőző, aranyos apróság, például a végén a búcsúcsókos rész."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :

Megjegyzés küldése

.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. online filmek és letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger